Meedoen kan op verschillende manieren

  1. als deelnemer aan een dialooggesprek
  2. als gespreksleider van een dialooggesprek
  3. als organisator van een dialooggesprek

Voor alle drie de rollen kun je je hier inschrijven.

VOV Meeting - Tilburg in Dialoog

Deelnemer

Gespreksbegeleider

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Dialoog? Heb je eerder goede ervaringen gehad met een Dialoog? Wil je meedoen? klik danĀ hieronder om te kijken waar en wanneer er in Tilburg Dialogen plaatsvinden en om je in te schrijven (verplicht).

Wil je tijdens de Week van de Dialoog een groep begeleiden in een Dialooggesprek? Dan trainen we je daar graag in! Meer informatie over de voorwaarden vind je door hieronder op de button te klikken.

Tafelorganisator

Hoofdpartner

Wil je in de Week van de Dialoog een ruimte beschikbaar stellen en een zo divers mogelijk groep van 6 tot 8 personen uitnodigen om mee in gesprek te gaan? Klik dan op de button hieronder en lees wat daar voor nodig is en hoe je je aanmeldt.

Wil je samenwerken met Tilburg in Dialoog om mensen op een andere manier te spreken, nieuwe verbindingen tot stand te brengen of te inspireren? Zie je kansen voor Dialoog binnen jouw maatschappelijke organisatie, bedrijf of bij de overheid waar Tilburg in Dialoog een rolĀ in kan spelen? Of wil je Tilburg in Dialoog op een andere manier ondersteunen?

Ga dan in gesprek met Julia van de Griendt, info@tilburgindialoog.nl.